Skip to content

BEACHSIDE RESIDENCE

“We always try to maximize the views – making sure the interior functions well with the view in mind and sometimes in spite of the view.” At this oceanside St. Regis Bal Harbour residence, B+G ensured the flow of the apartment was continuous allowing for the appreciation of the waterfront views while creating unique spaces in each area. Custom millwork against the dark grey fineline and white lacquer-high gloss wood walls creates an immediate warm and inviting atmosphere. Opting for luxury furnishings in neutral tones and minimal accessories allowed the vibrant artwork curated throughout the residence to shine. As with any oceanfront residence, B+G took into consideration the exposure of the interiors to salt water air. The outdoor furniture from the Knoll 1966 Collection in powder coated white finish offers a refined coastal aesthetic while providing longevity in its design.
error: Content is protected !!